Всичко ще се промени, но само към по-добро. Скоро идва второто

...
Всичко ще се промени, но само към по-добро. Скоро идва второто
Коментари Харесай

На 17 юли точно в 21:31 часа животът на три зодии ще се превърне в ПРИКАЗКА! Очаква ги само добро:

Всичко ще се промени, само че единствено към по-добро. Скоро идва второто лятно новолуние. Това ще даде на представителите на три знака на зодиака единствено наслада и благополучие. Новолунието ще изгрее на 17 юли в 21:31 часа. От този миг нататък животът на въпросните зодии ще се трансформира в приказка.

Рак

Юлското новолуние ще донесе дълго чакано успокоение на Раците. Те от дълго време мечтаят да завършат всички значими неща и да си починат. Желанието им ще се сбъдне, животът ще се трансформира в приказка без проблеми и грижи.

Представителите на тази зодия ще могат да натрупат мощ, да се насладят на резултатите от работата си. Прекарайте това време с обичани хора, организирайте фамилни събирания или бягайте от всички със сродната си душа. Не мислете за неприятното, интервалът на неуспех е в предишното.

Дева

Новолунието ще даде на Девите интервал на същинско „ нулиране “. Изглежда, че измивате целия прахуляк от проблемите си. Провалите към този момент няма да ви тормозят, не е нужно да се тревожите за всичко, което се е случило преди.

Девите обаче не би трябвало да седят на едно място. Ще получите късмет да превърнете живота си в същинско райско наслаждение. Но за това би трябвало да завършите всички каузи и изцяло да се освободите от оковите, които ви тежат толкоз доста в последно време.

Скорпион

За Скорпионите Новолунието ще донесе изключителна наслада. Идват положителните вести, които сте чакали толкоз дълго. Може би ориста ще ви даде опция да срещнете човек, който значи доста за вас.

Освен това Новолунието ще даде лек подтик на Скорпионите. Ще разберете, че сте подготвени да продължите напред и можете да постигнете всичко, за което мечтаете. Планирайте авансово и не се опасявайте.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР